A téli szünetben is érdemes a Cartoon Networkkel tartani

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Cartoon Network

A gyerektévé szünidei rajzfilmmaratonokkal, adventi naptárral, kézműves videókkal, nyereményjátékkal és karácsonyi játékokkal jelentkezik az ünnepek alatt.

A Cartoon Networkkel idén is felejthetetlen lesz a karácsonyi iskolaszünet! A csatorna 22-étől 26-áig mindennap 10:15-kor vetíti a Tini titánok kontra Mikulás című maratont, amelyben a Tini titánok, harcra fel! számos karácsonyi epizódja is terítékre kerül. A maratonoknak ezzel még nincs vége: 27-étől ugyanebben az időpontban a Gumball csodálatos világa, 31-étől pedig a Kalandra fel! epizódjai lesznek láthatók.

A csatorna az idei újoncokról sem feledkezik meg: december 31-étől január 6-áig 15:55-kor remek alkalom nyílik arra, hogy bepótoljuk a 2018-ban indult új rajzfilmsorozatokat! Az Üdv a Cartoon Network családban! maratonban naponta tizenkét epizódot láthatunk egymás után: hétfőn és pénteken a Csoda Kitty-ből, kedden és szombaton a Vadócokból, szerdán és vasárnap az Alma és Hagymából, csütörtökön pedig a Bűbájtáborból hozhatjuk be a lemaradást.

Premierepizódokból sem lesz hiány: egész téli szünetben mindennap 6:00-kor, illetve hétköznap 13:05-kor láthatók az OK K.O.! Legyünk hősök! új részei. A csatorna vlogja, a Toony Tube is új részekkel jelentkezik szombatonként 8:40-kor.

Nem csak a tévécsatorna, a Cartoon Network Magyarország online felületei is ünnepi hangulatba hozzák a gyerekeket.

A Karácsonyi visszaszámlálás című adventi videónaptár keretében december 1. és 24. között mindennap új ajándékot bonthatnak ki a YouTube-csatorna feliratkozói.

A Cartoon Kupa téli különkiadásában hófödte pályán vethetjük be kedvenc CN-szereplőinkből összeállított focicsapatunkat. A február 8-áig tartó bajnokságon a világ 74 nemzeti válogatottja játszik. Magyarország a 15 kelet-európai országból jelenleg a 7. helyen áll.

A CartoonNetwork.hu-n január 2-áig még tart a Pizsamaparti a Bűbájtáborral című nyereményjáték, amelyen a csatorna kisorsol egy bűbájtáboros ágyneműt és egy instant kamerát, amellyel azonnal kinyomtatható a megörökített kép. A Viccnyerőgép decemberi kiadásával pedig karácsonyi poénokkal hangolódhatunk az ünnepre.

A csatorna Facebook-oldala emellett kézműves videókkal kedveskedik, amelyekből például elleshetjük, hogyan készíthetünk Kalandra fel!-hógömböt.

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kíván a Cartoon Network!