A Millennium Háza adventi ajándéka

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karácsony alkalmából december 1. és 23. között A városliget története című kiállítás kedvezményes áru, 350 Ft-os belépőjegye megvásárlásával a Millennium Háza vendégei vagytok egy csésze teára vagy forralt borra a Millennium Kávéházban, illetve 10% kedvezményt kaptok a Millennium Háza című könyv árából és 2 órás ingyenes parkolást biztosítanak a Múzeum Mélygarázsban.

Ezzel az ajándékkal szeretnék meglepni a látogatókat és elbúcsúztatni a kiállítást, hiszen jövőre új kiállításokat tekinthettek majd meg a házban.

Itt éritek el a jegyeket és a szabad időpontokat!

Emellett az adventi időszakban vasárnapi családi programokkal, előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal is várják az érdeklődőket. Részletes program itt.

Forrás: Millennium Háza

Nézzétek meg a legjobb karácsonyi vásárokat, korcsolyapályákat, 10 gyerekzenekar ünnepi koncertjeit és a legújabb karácsonyi könyveket is!

Tartsatok velünk, mert Advent rovatunkban rengeteg jó programot, ajándék ötletet, új könyveket találtok majd az elkövetkezendő időszakban!

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!