A Magyar Nemzeti Galéria nyári nyereményjátéka 14-26 év közöttieknek

Ismerd meg a magyar és a nemzetközi művészet kiemelkedő alkotásait! Válts kedvezményes belépőt a Magyar Nemzeti Galéria állandó gyűjteményének kiállításaira, töltsd ki a kvízlapot és nyerd meg a három LG Bluetooth hangszóró egyikét!

A nyár folyamán, 2023. június 20. és augusztus 31. között, a múzeum állandó gyűjteményét 1000 forintos kedvezményes jeggyel látogathatják a 26 év alatti fiatalok. A kiállítás termeiben a magyar képzőművészet legfontosabb alkotásait, többek között Szinyei Merse Pál, Munkácsy Mihály, Rippl-Rónai József és Maurer Dóra remekműveit is láthatod, valamint olyan kiemelkedő nemzetközi mesterek alkotásaival is találkozhatsz, mint Paul Cezanne, Claude Monet, Auguste-Pierre Renoir vagy Hantai Simon. Az önálló múzeumlátogatás élményéhez útvonaltervet és kvízlapot kínálnak.

2023. július 15. és augusztus 31. között nyereményjátékot is hirdetnek, a részvételt 14 és 26 év közötti fiataloknak ajánlják.

 

Mit kell tenned, ha szeretnél részt venni a nyereményjátékon?

  • Látogass el a Galériába és válts nyári kedvezményes jegyet az állandó kiállításokra!
  • Kérd el az információs pultban a kvízlapot!
  • Tölts ki a kvízlapot! A javasolt útvonaltervet bejárva könnyedén megválaszolhatod a kérdéseket.
  • Ha részt akarsz venni nyereményjátékunkon és szeretnél nyerni egy LG Bluetooth hangszórót (PL5 XBOOM Go), akkor add le a kitöltött kvízlapot az információs pultban.

A nyereményjáték időtartama: 2023. július 15. – augusztus 31.
A sorsolás időpontja: 2023. szeptember 5.
A nyerteseket a sorsolást követően e-mailben értesítik.

Forrás: Magyar Nemzeti Galéria