A legújabb Kajla füzet a Balaton 3 izgalmas helyszínére kalauzol

A legújabb Kajla füzetben 3 útvonalat találtok, amelyeket bejárva Balatonfüred, Szigliget és Keszthely legszebb részeit fedezhetitek fel. Minden útvonalon izgalmas küldetés vár rátok!

Nézzetek körül az egyes állomásokon, és fejtsétek meg a rejtvényeket! Vajon megtaláljátok az eldugott részleteket az utcákon? Észreveszitek a különbségeket a füzet rajzai és a valóság között? Meg tudjátok fejteni a trükkös feladványokat? Ha szerettek játszani, és kíváncsiak vagytok a városok történetére, akkor garantáltan jól szórakoztok majd!

Az 1. küldetés a balatonfüredi Anna-bálra kalauzol, a 2. küldetésben egy segélykérő levelet kell kijuttatnotok a Szigligeti várból, a 3. pedig Keszthelyen vár rátok, ahol egy órát kell megtalálnotok.

A legújabb, kék füzet elérhető több Kajla helyszínen, amelyek pontos listáját itt megtalálhatjátok.

IDÉN IS INGYENESEN UTARZHATTOK (2023. június 17 – augusztus 31. között) A MÁV, GYESEV, A VOLÁN, A MAHART ÉS BAHART JÁRATAIN A KAJLA ÚTLEVELEKKEL, DE REGISZTRÁCIÓS JEGYET KELL VÁLTANI! RÉSZLETEK itt.

A legjobb balatoni helyeket, a Minimatiné több, mint 50 kedvencét itt gyűjtöttük össze, a tavalyi újdonságokról pedig itt írtunk részletesebben. A legjobb 2023-as balatoni fesztiválokat itt találjátok.
Hamarosan bemutatjuk nektek az idei újdonságokat is a Balaton északi és déli partján.

Forrás: kajla.hu

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!