A Kutatók Éjszakája az online térbe költözik!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szervezők gőzerővel dolgoznak azon, hogy a vírushelyzetnek eleget téve és a biztonsági előírásokat szem előtt tartva megvalósítsák a már 15. éve egyre népszerűbbé váló programsorozatot. November 28-29-én vár benneteket a Kutatók Éjszakája az online térben.

November 16-án, 20 órakor indul a programok közötti böngészés és egyben a programokra való regisztráció is! Ne maradjatok le! Egészen november 26-án, 12 óráig lehet regisztrálni, ezután lezárul a jelentkezés az eseményekre. Annak sem kell aggódnia, aki esetleg lecsúszott volna a regisztrációs helyekről – úgy tűnik, van az online eseményeknek is előnye, hiszen rengeteg olyan program lesz, ami ennek köszönhetően regisztráció nélkül, folyamatosan megtekinthető.

Mindent tudományterület képviselteti magát érdekes programokkal az online rendezvényen. Érdeklődj akár a természettudományok, műszaki tudományok, orvostudományok, agrártudományok, társadalomtudományok, bölcsészettudományok, vagy akár a művészetek iránt biztos, hogy találsz számodra érdekes és vonzó programot. Ami a programtípusokat illeti, lesznek előadások, workshopok, beszélgetések, kiállítások, tárlatvezetések, kísérletek, laborlátogatások, bemutatók, versenyek, filmek, kreatív foglalkozások és még sok minden más.

Ezen a weboldalon érhető el a Kutatók Éjszakája részletes programja!

Forrás: Kutatók Éjszakája

További szuper programokat Online rovatunkban találtok!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.