A diótörő és egérkirály az Átriumban + játék!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

diotoro_es_egerkiraly_atrium

Az eredeti Csajkovszkij zenéjét és E. T. A. Hoffmann meséjét a Közép-Európa Táncszínház és az Átrium Film-Színház közösen dolgozza fel. Az összetartozás öröme és nehézsége, az emlékezés csalafintasága és a játék feszültsége a meghatározója A diótörő és egérkirály című előadásnak, amely egyaránt szól kicsiknek és nagyoknak. Most családi belépőket is nyerhettek karácsonyra (december 26-27-ei előadásokra)!

https://www.youtube.com/watch?v=4kEkI6Z_GIY

Mese – Volt egyszer egy Diótörő, akit megátkozott Egérfül asszonyság. Az átkot azonban feloldani csak egy módon lehet. Veszélyes úton, sötét helyeken és félelmetes birodalmakon át Marika és a Diótörő a Marcipán-palotába érkezik, amely fényes ugyan, de vajon biztonságos is?

Tánc – A klasszikus és a kortárs tánc prózával és bábokkal való ötvözete nemcsak izgalmassá teszi az előadást, hanem a fantáziánk kiterjesztését is szolgálja.

Játék – Az előadás teret nyit a játszani vágyó gyerekek számára, hiszen akinek kedve tartja, részt vehet az Egérfejek és a Diótörő párbajában. Azt, hogy ki melyik oldalon harcol majd, ki-ki eldöntheti saját belátása szerint.

Az előadás időtartama: szünet nélkül kb. 1 óra
Következő előadások: december 26. 15.00 és december 27-én 11.00 és 15.00
Jegyár: 2500-3000 Ft.

Kun Attila koreográfussal készült interjút itt olvashatjátok.

Játsszatok az Átrium Film-Színház és a Minimatiné közös játékán és nyerjetek családi belépőket (1 felnőtt + 2 gyerek) a december 26-ai és 27-ei A diótörő és egérkirály című előadásokra. Nincs más dolgotok mint a következő kérdésre válaszolni:
Hogyan hívják a balerinák hagyományos szoknyáját?
A válaszokat december 12-e délig várják a pr@atriumfilmszinhaz.hu címre, a leggyorsabban válaszolók nyerik majd a belépőket! A nyerteseket e-mailben értesítik majd!