7 évkezdő workshop unalmas téli napokra

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeretnétek egy saját unikornist vagy filc macskát? A családdal együtt készítenétek kütyüket? Szívesen stencileznétek vagy alkotnátok bábfilmet? Sőt még tésztát is készíthettek otthon. Nézzétek meg workshop válogatásunkat, melyeket kifejezetten unalmas téli napokra ajánlunk.

BITWARS: Építsd meg a kedvenc sci-fid kütyüit! családi workshop – Nagykovácsi, Makerspace, január 14. és január 28., 14:00-17:00

A foglalkozás elsősorban a résztvevők sikerélményére koncentrál, olyan tematikus építés robotikai elemekből, amely során a családi csapatok együtt tudnak tervezni, építeni, és együtt élik meg az alkotás élményét.
Esemény itt.

Futrinka workshop: Jégbirodalom – GYIK Műhely, január 15., 10:30-12:00

Táncos alkotófoglalkozás 6-12 éves gyerekeknek. A workshopok a mozgás és a nyomhagyás összekötésén alapulnak, egymásból nyernek inspirációt. A foglalkozás elején mozgásos feladatokat adnak, melyek tapasztalatából dolgozhattok tovább valamilyen művészeti technikával.
Fb esemény itt.

Hogyan készítsünk tojásos tésztát otthon – Budaörs, Borati AlkotóTér, január 21., 15:00 és Biatorbágy, KisVilla, február 4., 10:00

Mi lenne, ha mostantól a húslevesbe való cérnametéltet, a masnitésztát, a kockatésztát vagy akár a lasagnalapokat is a bolti zacskós helyett te készítenéd? Itt a különleges alkalom, hogy elsajátítsd a tojásos tészta gyúrásának, géppel nyújtásának és formázásának minden titkát.
Fb esemény itt és itt.

Cicavarró tanfolyam – Felt and Soul szervezésében (XI. ker., Igmándi u. 8. Fszt 2.), január 21., 9:00–13:00

„Gyertek! Varrjunk egy kedves, pisze orrú kiscicát! Milyen is egy varrótanfolyam a Felt and Soulnál? Igazi női energiák keringenek. Jó együtt lenni, elmerülni az alkotásban. Újat tanulni és persze örülni az elkészült cicának! Még egy állatka, egy kismalac alapanyagát is odaadom nektek, őt otthon készíthetitek el. Elmondom, hogyan kell, mire kell figyelni, így otthon is folytathatjátok a varrást.”
Fb esemény itt.

Stencilező workshop – Budai rajztanfolyam (XI.ker., Temesvár utca 19-21.), január 21., 11:30-13:30

„Ismerd meg a stencilezés, szitázás technikáját! Készítsd el saját mintával ellátott pólódat, vagy párnádat! Havonta egyszer, szombat délután tarts velünk, aprósüteménnyel és üdítővel várnunk.”
Fb esemény itt.

Unikornis varró tanfolyam workshop – Zümmögöző Ház (XIV.ker., Dorozsmai utca 56.), február 11. és február 25., 10:00-16:00

„Ha szívesen ajándékozol puha, saját kezűleg készült játékot, vagy egyszerűen csak unikornis rajongó vagy, akkor gyere és készítsünk együtt Unikornist!” Minimi Waldorf Kuckója szervezésében.
Fb esemény itt és itt.

Bábkészítő workshop – Magyar Rajzfilm Kft. (III.ker., Kerék utca 80.), február 15., 16:00-19:00

„Érdekel a bábanimáció? Lenyűgöznek az aprólékos háttérmunkák? Itt elkészítheted saját készítésű, animálásra alkalmas bábodat. Jelentkezz időben és légy részese te is!” 9 éves kortól ajánlott.
Fb esemény itt.

Hétvégére itt találtok programot! Nézzétek meg januári lomtalanítás anyagunkat is, mert mi belevágtunk a lakás kacat mentesítésébe.

Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról és válogatásainkról, érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt, és csatlakozni Fb oldalunkhoz.