6 új játék a Pagonytól

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

6 csodás, új társasjátékot ajánlunk a Pagonytól, amelyek között találtok babarókásat az óvodásoknak, kooperatív és kalandjátékokat kisiskolás kortól, illetve Rumini és Időfutár társast és kártyajátékot is.

Babaróka karácsonya – 3 éves kortól

Ebben az egyszerű kooperatív társasjátékban közösen díszítitek fel a karácsonyfát. Igen ám, de Apróka kiborította a díszek dobozát. Segítsetek együtt Babarókának, hogy megtalálja az összes díszt, és időben feldíszítse a karácsonyfát, még mielőtt a barátja megérkezik!  Részletek itt.

A herceg nyer – 8 éves kortól

Győri Zoltán egyedi kooperatív kártyajátékában nemcsak a rengeteg nevetés garantált, a futók irányítása közben az algoritmusépítés alapjait is elsajátítják a játékosok! Részletek itt.

Mágikus erdő – 8 éves kortól

Kalandra hív titeket a Mágikus erdő – népesítsétek be ezt a rejtélyes rengeteget varázslatos lényekkel! Azonban ez közel sem egyszerű feladat – minden lény máshol érzi jól magát! Segítsetek nekik, hogy megtalálják a helyüket! Részletek itt.

Hupszi – 7 éves kortól

Úton a suli felé egy kedves kis szőrmók bukkan elő a bokorból: Hupszinak hívják. Látszik, hogy milyen magányos, ezért egyikőtök beteszi a táskájába, és becsempészitek a suliba, noha oda szőrös állatot bevinni tilos! Persze ekkor még nem sejtitek, hogy Hupszi mekkora bajkeverő… Részletek itt.

Szabadítsd ki Ruminit! – 8 éves kortól

Izgalmas kalandjáték, amelyben segít a jó megfigyelőkészség, logika és memória, de még jobb, ha a szerencse is mellénk szegődik! A dobozban egy versengő és egy együttműködő játékváltozat is található, valamint kiegészítőként egy pakli szerencsekártya! Részletek itt.

Időfutár kártyajáték – 8 éves kortól

A suli környékén épp lomtalanítás van. A sok lim-lom között a hetedikesek egy különleges körzőre bukkannak, csakhogy hamarosan kiderül, mindenre elszánt öltönyösök és a félelmetes töritanár is meg akarja azt kaparintani… A rengeteg akció és tárgy biztosítja, hogy ezt a játékot számtalanszor elő lehet venni, hogy újra meg újra végigizgulhassátok vele az Időfutár kalandjait! Részletek itt.

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!