6 tábor az őszi szünetben

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 25. és 29. között múzeumi, állatos, nyomozós és kirándulós őszi táborok várnak rátok több helyszínen, akár 1-2 napra is lehet csatlakozni.

Eltűnt hangok nyomában – Múzeumi zenés alkotótábor a Történeti Múzeumban

Idén a főváros eltűnt zajainak, zörejeinek, hangjainak nyomába eredhettek. Fülelhettek, zenélhettek, zajonghattok, alkottok, hogy visszacsalogassátok a hangokat a terekre, utcákra, házakba, és megismerjétek azok történeteit. Sőt a várost elhagyva is keresgélhettek erdőn-mezőn kirándulva.
Időpont: 2021. október 25-29. minden nap 9:00-től 16:00 óráig
Részvételi díj: 29.000 Ft/fő, testvérek jelentkezése esetén kedvezményesen: 25.000 Ft/fő
Regisztráció itt.

Skanzen Őszi tábor

Készen állsz egy „Állati küldetésre”? Az őszi szünet minden napján az állatok körül forog majd a világ a Szentendrei Skanzenben. A múzeum Állati küldetés tematikus hetéhez kapcsolódva, közösen ismerkedhettek a múzeum tanyasi jószágaival, az erdőben lakó állatokkal, felfedezhetitek a tárgyakon tovább élő népművészeti teremtményeket is.
Korosztály: 6-12 év
Részvételi díj: 6.600 Ft/fő/nap
Regisztráció itt.

Zoo Tábor – Fővárosi Állat- és Növénykert

Ha szeretnéd a szünetet szuper programokkal, gyönyörű környezetben, barátok között tölteni, irány el a Zoo Táborba! Lehet jelentkezni 2, 3 vagy 5 napos táborba is. 
Korosztály: 5-14 év
Részvételi díj: 79.990 Ft/ 5nap
Regisztráció itt.

Detectivity nyomozós tábor a Nohában

Az 5 nap során váratlan fordulatokkal tűzdelt detektív történetekkel fognak találkozni, melyekben kicsit elmosódik a valóság és a fikció közötti határvonal, és a környező személyek és tárgyak sem feltétlenül azok, aminek első pillantásra tűnnek. A cél az események és bizonyítékok mögötti valódi történet kibogozása – egy személy, tárgy vagy dokumentum megtalálásán túl. Akár még meglepetés-szereplők is felbukkanhatnak!Az interaktív nyomozások közben szükség lesz kreativitásra, együtt gondolkodásra, logikára, csavaros észjárásra és valószínűleg még egy kis bátorságra is…
Korosztály: 6-12 éves
Időpont:
2021. október 25-29.
Részvételi díj:
40.000 Ft/5nap
Részletek itt.

Őszi művészeti táborok a Manzartban

Október 25-29. között két művészeti alkotótábort is szerveznek. A táborok kétféle tematikán alapulnak, de mindkét esetben a kreatív alkotáson és a művészeti technikák sokféleségén lesz a hangsúly. Lehetőség van mindkét táboron illetve a külön-külön való részvételre egyaránt. Érdeklődés, jelentkezés: manzart.rajziskola@gmail.com.
Korosztály: 8-13 év
Időpont: október 25. és 29. között
Részvételi díj: 1 napra: 10 000 Ft, 2 napra: 18.000 Ft, 3 napra: 26.000 Ft, mindkét táboron való részvétel (5 nap): 39.000 Ft
Részletek itt.

Őszi szünet erdei élménytáborok – HHH, Zugliget, Solymár – Erdőajándéka Erdei Iskola

Idén 3 helyszínen szervezik meg az őszi szünet erdei élménytáborokat: Erdő Ajándéka Erdei Iskola a Hármashatár-hegyen; Solymár, Budapest School és a Zugligeti Általános Iskola. A táborokban hétfőtől péntekig izgalmas erdei kalandok várják a gyerekeket gyönyörű erdei környezetben.
Korosztály: 6-12 éves
Időpont: 2021. október 25-29.
Részvételi díj: 38.000 Ft/fő/5 nap, 9.000 Ft/fő/1 nap
Részletek itt.

Tartsatok velünk az őszi szünetben is, mert számos izgalmas programmal érkezünk!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.