6 szuper tábor, ahova még van néhány hely

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

picasso_mng_GEL8665

Július végére és augusztus elejére még találtunk néhány tábort kisebbeknek és nagyobbaknak, ahova még van pár szabad hely.

MŰVÉSZET

picasso_GEL8640

Picasso tábor a Magyar Nemzeti Galériában
„Mi az, hogy szép? A festészetben problémákról kell  beszélni! A festmények nem egyebek kutatásnál és kísérletezésnél. Sohasem műalkotást festek. Minden képem kutatás.” – Pablo Picasso
A zseniális mester nyomában járhattok, alkotásain keresztül végigkísérhetitek Pablo Picasso életének legfontosabb eseményeit, alkotói periódusait, barátságainak és szerelmeinek történetét. A 20. század legnagyobb hatású képzőművészének életműve számos izgalmas lehetőséget kínál a művészeti kutatásra, amelyekkel ti is kísérletezhettek. Max létszám: 25 fő (még van néhány hely). A tábort tartják: Lovass Dóra és Czipor Adrienn. Modigliani és barátai tábor is lesz 7-9 éveseknek augusztus 8. és 12. között. További szuper művészeti táborok itt.
Időpont: július 25-29. (hétfő–péntek), 9.00–16.00
Életkor: 9–12 évesek
Ár: 30.000 Ft (meleg ebédet biztosítanak)

JÁTSZÓHÁZ

mom_jatszohaz_tabor

Egész nyáron vár benneteket a MOM Játszóház különböző tematikával (mesetábor, kreatív fejlesztő tábor, kincskereső tábor, indiántábor). Minden nap kézműveskedés, sok-sok játék, meseolvasás, játszóterezés, kinti programok várják a gyerekeket (a tábor maximum 14 fővel zajlik), és akár egy napra is be lehet jelentkezni, ha nem tudjátok a gyerekek felügyeletét megoldani.
Időpont: egész nyáron
Életkor: 4–12 évesek
Ár: 6900 Ft/nap, heti tábor: 29.900 Ft, testvéreknek kedvezmény: 10%

ANGOL NYELVŰ

Dragon camp

A GYIK Műhely várja 6-12 éves angolul már tanuló, de magyar gyerekek jelentkezését kreatív sárkányos nyári táborába. Már csak két GYIK Műhely táborba van hely!
Időpont: augusztus 1-5.
Életkor: 6-12 év
Ár: 35.000 Ft

KISGOMBOS TÁBOR

kisgombos_NyariRajzkurzus

„A képzőművészetből vett példák tanulmányozásával kinyitjuk a bennünk levő vizuális kapukat. Kisebb grafikai nyomatokat készítünk, megismerkedünk néhány egyszerűbb sokszorosító grafikai eljárással. Fejlesztjük a technikai tudásunkat és a kompozíciós képességünket is. Különböző eszközök, nyomtatott fotók, izgalmas anyagok használatával kialakítjuk saját vegyes technikánkat. Felkapjuk a rajzbakokat, táblákat, és kipróbáljuk a szabadtéri rajzolás lehetőségeit. Micsoda öröm, hogy végre lesz elegendő idő elmélyülni az alkotásban, kidolgozásban, részletekben. Miénk az egész délután!” 11 éves kortól várják az érdeklődőket a biatorbágyi Kisgombosban.
Időpont: augusztus 1-5., 9.00-13.00
Életkor:11+
Ár: 20.000 Ft/hét

LEGO

lego_tabor

„Régóta csak arra vársz, hogy egy hatalmas LEGO terepasztalt építhess? Kipróbálnád a LEGO társasjátékokat? Most mindezt megteheted egy nyári tábor keretében! A tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra megrendezzük a a LEGO tábort kicsiknek és nagyoknak!”
Időpontok: augusztus 1-5., augusztus 12-18.
Életkor: 6+
Ár: 33.000 Ft/hét

A LEGKISEBBEKNEK

bilimbo

A Bilimbo Háza Montessori szemléletű táborai már egészen 2 évestől kisiskolás korig várják a gyerekeket 3 helyszínen többféle tematikával.
Időpontok: egész augusztusban több helyszínen
Életkor: 2-8 év
Ár: 29.500-39.500 Ft, napidíj: 8000 Ft.