5 szuper játszóház, amit ki kell próbálnotok!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

_MG_6747_

Játszóházas válogatásunk helyszíneiben közös, hogy mindegyikükben van természetes fény, a legkisebbektől a nagyobbakig mindenki találhat magának játékokat, mindenhol lehet szülinapot tartani, és mindegyik helyen nagyon jól éreztük magunkat. Kisebbek és nagyobbak, klasszikusak és újítók, 5+1 szuper játszóház a Minimatinétól! Ez a cikkünk már régebbi, nézzétek meg a legújabb, aktuális válogatásunkat!

Millipop Játszóház – 2020. november 2-ától végleg bezárt!

_MG_6759_

A több, mint 2000 négyzetméter alapterületű játéktér központi eleme az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexuma, benne egy több, mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, a lenti részen külön totyogóval és hempergővel a kisebbeknek. Emellett többek között járműpályával, baba szobával, elektromos autó pályával és autószimulátorokkal, LEGO építőszobával is várnak benneteket. Van természetes fény is, és a büfé is hangulatos, az ételek és italok az átlagosnál jobbak.
Cím: II. kerület, Millenáris Fogadó
Nyitvatartás: 2020. november 2-ától végleg bezárt!
Részletes beszámoló itt.

Elevenpark Újbuda

_MG_7714_

Az Elevenpark Újbuda hazánk egyik legnagyobb játszóháza, amely ötvözi a vidámpark, kalandpark és a klasszikus játszótér elemeit. Igazi gyerekfárasztó hely, ahol a totyogóktól egészen az iskolás korosztályig (sőt a felnőttekig) mindenki találhat magának szórakozási lehetőséget. Zsetonos játékok, trambulinok és mászótornyok, ugrálóvárak, csúszdák, baba rész és rengeteg játék vár benneteket. A játszóház 2019 őszén megújult és még több játékelemmel gazdagodott.
Cím: XI. kerület, Hengermalom u. 19-21.
Nyitvatartás: iskolaidőben hétköznapokon 13:00-20:00; pénteken és szombaton 9:00-20:00, vasárnap 9:00-19:00
Részletes beszámoló itt.

Kölyök-öböl Játszóház (már nincs játszóház, családi bölcsődeként működnek tovább, nyári táborok is lesznek náluk)

_MG_8300_

A Kölyök-öböl játszóház Közép-Európa legnagyobb fából készült fejlesztő játszóháza, ahol tudatosan figyeltek arra, hogy a játékok természetes anyagból készüljenek, segítve ezzel a környezettudatos nevelést. A természetes fény, a kilátás, a zöldövezet azt az érzést keltette bennünk, hogy egy szuper kalandparkban vagyunk, igazán üdítő és különleges színfoltja a budapesti játszóház kínálatnak. Többek között mozgásfejlesztő eszközök, egyensúlyozó padok, mászófal, kisterem játékokkal, könyvekkel, tavasztól terasz vár benneteket.
Cím: XI. kerület, Kopaszi-gát 9. (a játszótér mellett)
Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10-19 óráig.
Részletes beszámoló itt.

MOM Játszóház

mom_jatszohaz_MG_6456

A 600 nm-es játszóházban a gyerekek kedvence volt a két szintes labirintus rész, melynek az alsó részében járművekkel is közlekedhettek, a fenti részben pedig többek között felfújt buckákat, bokszzsákokat, két csúszdát találtok. Emellett focipályát, sószobát, golyótengert, és a kisebbeknek elkülönített játszórészt is kialakítottak náluk.
Cím: II. kerület, MOM Bevásárlóközpont, Alkotás utca 53.
Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10-20 óra között.
Részletes beszámoló itt.

+1

Tarzan™ Park

MG_5154-1024x683

A 2014-ben átadott területen álló torony, ami az újpesti víztorony kicsinyített mása teljesen egyedi tervezés eredménye. A játszótér több elemével mint pl. a hajó és homokbánya már mi is találkoztunk londoni és bécsi játszótereken. Különböző tematikájú játszószigeteket találtok a parkban, összesen 13-at, de folyamatosan bővítik a kínálatot. A legnagyobb slágerek a Felhővárak, a Homokbánya, a Zsiványtanya és a Placcs Placc, de nagyon szeretjük minden szegletét.
Cím: IV. kerület, Tábor u.- Szilágyi u.
Nyitvatartás: őszi szünettől márciusig zárva, esős időben zárva
Részletes beszámoló itt.

Ez a cikkünk már régebbi, nézzétek meg a legújabb, aktuális válogatásunkat!

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!