3 napig ingyenesen látogatható a budapesti Mesemúzeum

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 20. és 22. között, 3 napig ingyenesen látogatható a Mesemúzeum. A múzeum állandó kiállítása a magyar tündérmesék világába kalauzol el benneteket, ahol egy-egy meseutat járhattok be.

Az út során maguk is szerencsét próbáló mesehősökké válnak és hét próbát kell kiállniuk. Az utazáshoz vezetőfüzet  (50 Ft)  váltható a pénztárban. A lehető legtartalmasabb időtöltés érdekében különféle játékos bejárási útvonalakat kínálnak, amelyek természetesen csupán alternatívák: a kiállítási teret mindenki szabadon fedezheti fel. Kiállítást és a hozzákapcsolódó programokat 5 éves kortól 10 éves korig ajánlják, de szülői segítséggel a kisebbek is találhatnak maguknak érdekes időtöltést.

Nyitva tartás:

Augusztus 20. (péntek) 10-17-ig
Augusztus 21. (szombat) 10-17-ig
Augusztus 22. (vasárnap) 10-13-ig

A múzeum augusztus 23. és 27. között zárva tart!

Forrás: Mesemúzeum

További programokat augusztus 20. és 22. között itt találtok.

Ha szeretnétek időben értesülni a legjobb családi programokról, érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt. Új gyerekkönyvek, gasztro helyek, ingyenes programok, kirándulási ötletek, új játszóterek nem csak a nyári szünetre.