Január 22-én jön a Jégpályák Éjszakája

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2022. január 22-én 6. alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakája rendezvénysorozatát. Több, mint 40 helyszínen várnak benneteket programokkal ezen az estén.

A rendezvény négy központi helyszíne Debrecenben, Győrben, Veszprémben és Budapesten, a Városligeti Műjégpályán lesz, ahol zenés programokra, élő DJ-setekre, játékokra, vetélkedőkre és egyéb meglepetésekre számíthattok.

A Városligeti Műjégpályára védettségi igazolvánnyal lehet belépni! 18 év alattiak is védettségi igazolvánnyal tudják látogatni a rendezvényt, ennek hiányában pedig olyan felnőtt kíséretében, akik védettségi kártyával rendelkeznek.

Budapesten az alábbi helyszíneken várnak benneteket: Bókay-kert, Budai Jégpálya-jégkert, Budapest Park – Korcsolyapálya, Hello Buda Winterland, Mátyásföldi Jégcsarnok, Soroksári Jégpálya, Tüskesátor, Városligeti Műjégplya, Vasas Jégcentrum, Westend Jégterasz.

A keresőben megtaláljátok az összes helyszínt.

A Jégpályák Éjszakája egyes helyszíneinek információs felületein tájékozódjatok az aktuális járványügyi szabályokról!

Forrás: jegpalyakejszakaja.hu

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.