200 Ft a belépő gyerekeknek, 14 éves kor alatt az Állatkertbe 2021. október 23. és november 1. között

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
200 Ft a belépő gyerekeknek az Állatkertbe

A Budapesti Állatkert az őszi szünetben a már jól megszokott akcióval készül a gyermekes családok és nyugdíjasok részére.

2021. október 23-ától november 1-jéig 14 éves kor alatt 200 Ft a belépő a gyerekeknek. Nyugdíjasoknak pedig egész hónapban, sőt november 30-áig 1500 Ft a belépő.

Jegyváltás mind kasszákban, illetve online, a Jegymesteren keresztül október 23-ától lehetséges.

Október 23-tól 25-ig, azaz szombattól hétfőig a NÉBIH gazdijogsi programja a főbejárattal szemben várja mindazokat, akik fontosnak tartják a felelős állattartást.
Október 27-én és 28-án pedig a Pagony állatkertes játékait lehet kipróbálni.

Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert

A Holnemvolt Park játszóháza (Holnemvolt Vár) és játszóterei, a Cápasuli és az Akvárium ebben az időszakban is zárva tart. A Varázshegyben nem vetítenek filmeket.

További jó programokat az őszi szünetre itt találtok!

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!