2 napra megnyitja kapuit a Budapest Bábszínház Gyereknap alkalmából

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újranyitják a gyereknapi hétvégére a Budapest Bábszínházat. Május 29-én és 30-án két paravános előadással várják nézőket a nagyszínpadon. 29-én szombaton 15 órától a Holle anyót, vasárnap 10:30 órától a 80 nap alatt a Föld körül című előadásokat nézhetitek meg.

Az előadások 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, ezt a belépésnél ellenőrzik a fényképes személyazonosító igazolvánnyal együtt. A színház teljes területén a maszkhasználat 6 éves kortól mindenki számára kötelező, 6 éves kor alatt ajánlott. Jegyvásárlás itt.

Május utolsó hétvégéjével búcsúztatják a 2020/21-es évadot, és bíznak benne, hogy ősszel már a megszokott körülmények között találkozhattok!

Forrás: Budapest Bábszínház

Összegyűjtöttük az újra kinyitott budapesti vagy főváros környéki helyeket, illetve nézzétek meg országos válogatásunkat is állatkertekkel, várakkal, kisvasutakkal és látogatóközpontokkal!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.