12 szuper szülinapi helyszín gyerekekkel

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szülinapi válogatásunk 1. része után íme néhány ötlet, ahol sokféle témában tarthattok tematikus szülinapokat. Főzős, nyomozós,  múzeumos és alkotós, vagyis 12 szülinapi helyszín gyerekekkel. Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk már nem pontosak.

Gellért téri Pagony

A Gellért téri üzletben egy külön kis termet alakítottak ki a szülinapos csapatnak. Amit minden esetben adnak: pohár, tányér, szörp, lufi, hangosítás. A tortát, egyéb enni- és innivalót nektek kell vinni. Több tematikus csomag közül is lehet választani, pl. szülinap a Piros Kakaóval, legós szülinap.

 

LogiKoffer

A LogiKoffer egy szülinapi gyerekzsúrokra bérelhető logikai kincskereső kalandjáték. Otthon vagy bármilyen helyszínen lejátszható, minimális előkészítés után. A kreatív feladványok és a kincsvadászat másfél órára garantált szórakozást nyújt a 7-14 éves gyerekeknek.
Részletek a játék weboldalán: www.logikoffer.hu
Ár: 16.990 Ft – a kincskereső küldetés összesen, bármilyen létszámra +2.990 Ft – választható tematikus szülinapi kiegészítő csomag

 

Detectivity

A Detectivity csapata 14 éves kortól vállalja a szülinapi szórakoztatást. Nagyobb lakásokba, közösségi terekbe, intézményekbe, jó időben kültéri helyszínre tudnak nyomozást vinni! Színes díszletek, kutatás, különleges történetek közös megfejtése.

Borarti (jelenleg a szolgáltatás szünetel)

Születésnap igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepeltet saját maguk által készített dekorációval várnak a Borarti Alkotóműhelyben Budaörsön. Újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek. Remek szülinap a szabad alkotás és újrahasznosítás jegyében. Tortát vihettek, de segítenek is beszerezni, ha inkább úgy szeretnétek.

 

Chefparade

A Chefparade szülinapján egy profi, gyerekbarát konyhában süröghetnek-foroghatnak a gyerekek és vendégül láthatják barátaikat. A csapat mindent megszervez, ami egy tökéletes szülinaphoz szükséges. Animátoraik végzett pedagógusok és képzett animátorok, a sütés-főzés közben pedig mini vetélkedőket is tartanak. A 2,5 órás programon akár a szülinapi tortát is megsüthetitek magatoknak. Kisiskolás kortól ajánlják egészen 14 éves korig.

 

Magyar Nemzeti Múzeum

Lovagok, várkisasszonyok, divat, fegyverek, játékok meg egy vidám ünneplés. Ezt kínálja a Magyar Nemzeti Múzeum. Vállalják a rumlit, a gyereksereg szórakoztatását és még a mosogatást is. Részletek itt.

 

Természettudományi Múzeum

A Természettudományi Múzeum erdőkerülő foglalkozásán megismerkedhettek erdeink élővilágával (ajánlott: 5-8 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc), a Természetbúvár-teremben találkozhattok a természet tapintható, szagolható kincseivel (ajánlott: 3-14 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc), illetve a Mi dinóink foglalkozáson megismerkedhettek a magyar dinoszauruszokkal (ajánlott: 5-8 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc). A születésnapi buli lebonyolítására szombatonként 10-től 16 óráig van lehetőség. A választott múzeumpedagógiai foglalkozás időtartama 50 perc, emellé a születésnapi ünneplésre legalább egy óra terembérletet szükséges kalkulálni. A külön teremben lehetőség van az otthonról hozott torta, ételek és italok elfogyasztására. A születésnapi ünneplés előtt vagy után a résztvevők megtekinthetik a múzeum kiállításait, vagy részt vehetnek az aktuális programokon. Kérik, hogy a tervezett nap előtt legalább egy hónappal jelentkezzetek.

 

+1 TEREM

Odu Buda

Ha bármilyen okból nem szeretnétek otthon tartani a szülinapot, akkor a Széll Kálmán térnél található Odu Közösségi Térben kibérelhettek egy nagyobb szobát is a célra, illetve van egy kisebb konyhájuk és egy teraszuk is.

A válogatás 1. részében dekorációs ötleteket és torta beszerző helyeket is találtok.

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!