12 szuper szülinapi helyszín gyerekekkel

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szülinapi válogatásunk 1. része után íme néhány ötlet, ahol sokféle témában tarthattok tematikus szülinapokat. Főzős, nyomozós,  múzeumos és alkotós, vagyis 12 szülinapi helyszín gyerekekkel. Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk már nem pontosak.

NYOMOZÓS, ALKOTÓS ÉS JÁTÉKOS SZÜLINAP

Gellért téri Pagony

A Gellért téri üzletben egy külön kis termet alakítottak ki a szülinapos csapatnak. Amit minden esetben adnak: pohár, tányér, szörp, lufi, hangosítás. A tortát, egyéb enni- és innivalót nektek kell vinni. Több tematikus csomag közül is lehet választani, pl. nyomozós vagy kuflis szülinap a Piros Kakaóval, legós szülinap vagy utazós szülinap Gévai Csillával. A nagyobbaknak pedig képregény- és videóklip készítő programot is ajánlanak.

LogiKoffer

A LogiKoffer egy szülinapi gyerekzsúrokra bérelhető logikai kincskereső kalandjáték. Otthon vagy bármilyen helyszínen lejátszható, minimális előkészítés után. A kreatív feladványok és a kincsvadászat másfél órára garantált szórakozást nyújt a 7-14 éves gyerekeknek.
Részletek a játék weboldalán: www.logikoffer.hu
Ár: 9.990 Ft – a kincskereső küldetés összesen, bármilyen létszámra +2.990 Ft – választható tematikus szülinapi kiegészítő csomag

Detectivity

A Detectivity csapata 3-8 éves korig vállalja a szülinapi szórakoztatást. Nagyobb lakásokba, közösségi terekbe, intézményekbe, jó időben 40 különféle zöld övezeti helyszínre tudnak nyomozást vinni! Színes díszletek, kutatás, különleges történetek közös megfejtése.

Borarti

Születésnap igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepeltet saját maguk által készített dekorációval várnak a Borarti Alkotóműhelyben Budaörsön. Újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek. Remek szülinap a szabad alkotás és újrahasznosítás jegyében. Tortát vihettek, de segítenek is beszerezni, ha inkább úgy szeretnétek.

Kölyök-öböl játszóház

A Kölyök-öböl játszóházban is várják a szülinapozókat különféle tematikus csomagokkal, enni- és innivalóval, illetve játszóházi használattal. Itt írtunk róluk részletesebben.

Csodák Palotája

Egy szülinapi zsúron bizony nem könnyű feladat a különböző érdeklődési körű gyermekek lekötése, szórakoztatása, úgy, hogy a végén mindenki élményekkel telve távozzon. A Csopában a szülők és a meghívott gyerekek is jól fogják érezni magukat legyen szó az ovis, iskolás, vagy akár a felnőtt korosztályról. Sokféle programot kínálnak, az aktuális ajánlatokért nézzétek meg weboldaluk itt.

FŐZŐS SZÜLINAP

Chefparade

A Chefparade szülinapján egy profi, gyerekbarát konyhában süröghetnek-foroghatnak a gyerekek és vendégül láthatják barátaikat. A csapat mindent megszervez, ami egy tökéletes szülinaphoz szükséges. Animátoraik végzett pedagógusok és képzett animátorok, a sütés-főzés közben pedig mini vetélkedőket is tartanak. A 2,5 órás programon akár a szülinapi tortát is megsüthetitek magatoknak. Kisiskolás kortól ajánlják egészen 14 éves korig.

Kockacsoki

Előre egyeztetett, külön időpontban szívesen rendeznek a Kockacsoki műhelyben kreatív, csokizós, bulizós szülinapi zsúrokat. Az ünnepelt és barátai megismerkedhetnek a csokoládé történetével, és nem csak a csokoládéba, hanem annak készítésbe is belekóstolnak. Saját tortát is vihettek, de helyben is kaphattok.

Cukorka

A gyerekek a Cukorka szülinapi zsúrján nyalókákat formázhatnak, bajuszokat készíthetnek és közben megünnepelhetik szülinapjukat.
A részletekkel kapcsolatban e-mailen lehet érdeklődni itt.

MÚZEUMOS SZÜLINAP

Magyar Nemzeti Múzeum

Lovagok, várkisasszonyok, divat, fegyverek, játékok meg egy vidám ünneplés. Ezt kínálja a Magyar Nemzeti Múzeum. Vállalják a rumlit, a gyereksereg szórakoztatását és még a mosogatást is.

Természettudományi Múzeum

A Természettudományi Múzeum erdőkerülő foglalkozásán megismerkedhettek erdeink élővilágával (ajánlott: 5-8 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc), a Természetbúvár-teremben találkozhattok a természet tapintható, szagolható kincseivel (ajánlott: 3-14 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc), illetve a Mi dinóink foglalkozáson megismerkedhettek a magyar dinoszauruszokkal (ajánlott: 5-8 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc). A születésnapi buli lebonyolítására hétvégenként (10-től 16 óráig) van lehetőség. Legalább 2 héttel előtte egyeztessetek velük. A résztvevők létszáma minimum 5, maximum 20 fő.

Kultea

A rendhagyó múzeumi születésnap keretében a Kulteában beöltözős, kincskeresésős cukrászkodós és még sokféle tematikus program keretében szülinapozhattok a kiállításokhoz kapcsolódóan. Előzetes egyeztetést igényel, hogy olyan játékokat találjanak ki, mellyel az ünnepeltnek igazán kedvében tudnak járni.

+1 TEREM

Odu Buda

Ha bármilyen okból nem szeretnétek otthon tartani a szülinapot, akkor a Széll Kálmán térnél található Odu Közösségi Térben kibérelhettek egy nagyobb szobát is a célra, illetve van egy kisebb konyhájuk és egy teraszuk is.

A válogatás 1. részében dekorációs ötleteket és torta beszerző helyeket is találtok.

Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról, válogatásokról és interjúkról, hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni, Fb oldalunkat pedig itt találjátok.