12 szuper szülinapi helyszín gyerekekkel

Szülinapi válogatásunk 1. része után íme néhány ötlet, ahol sokféle témában tarthattok tematikus szülinapokat. Főzős, nyomozós,  múzeumos és alkotós, vagyis 12 szülinapi helyszín gyerekekkel. Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk már nem pontosak.

NYOMOZÓS, ALKOTÓS ÉS JÁTÉKOS SZÜLINAP

Gellért téri Pagony

A Gellért téri üzletben egy külön kis termet alakítottak ki a szülinapos csapatnak. Amit minden esetben adnak: pohár, tányér, szörp, lufi, hangosítás. A tortát, egyéb enni- és innivalót nektek kell vinni. Több tematikus csomag közül is lehet választani, pl. nyomozós vagy kuflis szülinap a Piros Kakaóval, legós szülinap vagy utazós szülinap Gévai Csillával. A nagyobbaknak pedig képregény- és videóklip készítő programot is ajánlanak.
Ár: 25.000-42.000 Ft.

LogiKoffer

A LogiKoffer egy szülinapi gyerekzsúrokra bérelhető logikai kincskereső kalandjáték. Otthon vagy bármilyen helyszínen lejátszható, minimális előkészítés után. A kreatív feladványok és a kincsvadászat másfél órára garantált szórakozást nyújt a 7-14 éves gyerekeknek.
Részletek a játék weboldalán: www.logikoffer.hu
Ár: 9.990 Ft – a kincskereső küldetés összesen, bármilyen létszámra +2.990 Ft – választható tematikus szülinapi kiegészítő csomag

Detectivity

A Detectivity csapata 3-8 éves korig vállalja a szülinapi szórakoztatást. Nagyobb lakásokba, közösségi terekbe, intézményekbe, jó időben 40 különféle zöld övezeti helyszínre tudnak nyomozást vinni! Színes díszletek, kutatás, különleges történetek közös megfejtése.
Ár: 17.000 Ft/5 fő, több játékos esetén fejenként +1500 Ft (max 12 főig), amihez többféle kiegészítő szolgáltatást is rendelhettek plusz díjazásért. A családi nyomozás 15.000 Ft (5 főre).

Borarti

Születésnap igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepeltet saját maguk által készített dekorációval várnak a Borarti Alkotóműhelyben Budaörsön. Újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek. Remek szülinap a szabad alkotás és újrahasznosítás jegyében.Tortát vihettek, de segítenek is beszerezni, ha inkább úgy szeretnétek.
Ár: alapcsomag 2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz – 10 főig (1 vezetővel): 20.000 Ft + 1000 Ft/fő, 10-20 fő (2 vezetővel): 28.000 Ft + 1000 Ft/ fő; extra csomag, mely 3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz: 10 főig (1 vezetővel): 29.000 Ft + 1000 Ft/fő, 10-20 fő (2 vezetővel): 35.000 Ft + 1000 Ft/ fő.

Kölyök-öböl játszóház

A Kölyök-öböl játszóházban is várják a szülinapozókat különféle tematikus csomagokkal, enni- és innivalóval, illetve játszóházi használattal. Itt írtunk róluk részletesebben.
Ár: 25.000-57.000 Ft a csomagtól függően.

Csodák Palotája

Egy szülinapi zsúron bizony nem könnyű feladat a különböző érdeklődési körű gyermekek lekötése, szórakoztatása, úgy, hogy a végén mindenki élményekkel telve távozzon. A Csopában a szülők és a meghívott gyerekek is jól fogják érezni magukat legyen szó az ovis, iskolás, vagy akár a felnőtt korosztályról. Sokféle programot kínálnak, az aktuális ajánlatokért nézzétek meg weboldaluk itt.
Ár: 30.000 Ft szülinapos rendezvény alapár + 3000 Ft gyerekenként a belépő (a szülinapos és 2 felnőtt kísérője a Csopa vendége)

FŐZŐS SZÜLINAP

Chefparade

A Chefparade szülinapján egy profi, gyerekbarát konyhában süröghetnek-foroghatnak a gyerekek és vendégül láthatják barátaikat. A csapat mindent megszervez, ami egy tökéletes szülinaphoz szükséges. Animátoraik végzett pedagógusok és képzett animátorok, a sütés-főzés közben pedig mini vetélkedőket is tartanak. A 2,5 órás programon akár a szülinapi tortát is megsüthetitek magatoknak. Kisiskolás kortól ajánlják egészen 14 éves korig.
Ár: 74.900 Ft/12 gyerekig + további extrák kérhetők.

Kockacsoki

Előre egyeztetett, külön időpontban szívesen rendeznek a Kockacsoki műhelyben kreatív, csokizós, bulizós szülinapi zsúrokat. Az ünnepelt és barátai megismerkedhetnek a csokoládé történetével, és nem csak a csokoládéba, hanem annak készítésbe is belekóstolnak. Saját tortát is vihettek, de helyben is kaphattok.
Ár: 2,5 óra (péntek, szombat, vasárnap előre egyeztetett időpontban) 5 főtől.

Cukorka

A gyerekek a Cukorka szülinapi zsúrján nyalókákat formázhatnak, bajuszokat készíthetnek és közben megünnepelhetik szülinapjukat.
A részletekkel kapcsolatban e-mailen lehet érdeklődni itt.

MÚZEUMOS SZÜLINAP

Magyar Nemzeti Múzeum

Lovagok, várkisasszonyok, divat, fegyverek, játékok meg egy vidám ünneplés. Ezt kínálja a Magyar Nemzeti Múzeum. Vállalják a rumlit, a gyereksereg szórakoztatását és még a mosogatást is.
Ár: létszám: 5-20 fő, időtartam: 2 óra, időpont: előzetes egyeztetés alapján, Jegyárak: 10 fő fölött: 2000 Ft/fő, 5-9 fő: 2600 Ft/fő.

Természettudományi Múzeum

A Természettudományi Múzeum erdőkerülő foglalkozásán megismerkedhettek erdeink élővilágával (ajánlott: 5-8 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc), a Természetbúvár-teremben találkozhattok a természet tapintható, szagolható kincseivel (ajánlott: 3-14 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc), illetve a Mi dinóink foglalkozáson megismerkedhettek a magyar dinoszauruszokkal (ajánlott: 5-8 éveseknek, időtartam: kb. 50 perc). A születésnapi buli lebonyolítására hétvégenként (10-től 16 óráig) van lehetőség. Legalább 2 héttel előtte egyeztessetek velük. A résztvevők létszáma minimum 5, maximum 20 fő.
Ár: terembérlet minimum 1 órára: 7000 Ft, 2 órára: 10.000 Ft, minden további megkezdett óra: 5 000 Ft. A foglalkozás díja: 900 Ft/fő, amely tartalmazza az állandó kiállítások belépődíját is.

Kultea

A rendhagyó múzeumi születésnap keretében a Kulteában beöltözős, kincskeresésős cukrászkodós és még sokféle tematikus program keretében szülinapozhattok a kiállításokhoz kapcsolódóan. Előzetes egyeztetést igényel, hogy olyan játékokat találjanak ki, mellyel az ünnepeltnek igazán kedvében tudnak járni.
Ár: időtartam: 2-3 óra, max. létszám: 20 fő, ár: 15 főig 26.000 Ft, ezen felül + 2000 Ft/fő

+1 TEREM

Odu Buda

Ha bármilyen okból nem szeretnétek otthon tartani a szülinapot, akkor a Széll Kálmán térnél található Odu Közösségi Térben kibérelhettek egy nagyobb szobát is a célra, illetve van egy kisebb konyhájuk és egy teraszuk is.

A válogatás 1. részében dekorációs ötleteket és torta beszerző helyeket is találtok.

Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról, válogatásokról és interjúkról, hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni, Fb oldalunkat pedig itt találjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.