Decemberben 100 Ft-os jeggyel utazhatnak a gyerekek a Libegőn és a Budavári siklón!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2020 decembere a gyerekek hónapja az idén 50 éves Libegőn és a 150 éves Budavári siklón, ezért a János-hegyi kötélpályán és a budavári hegypályán is jelképes, 100 Ft-os jeggyel utazhatnak a gyerekek.

A gyerekjegy a Libegőre 3-18 éves korig, a Siklóra 3-14 éves korig érvényes.

A Libegő menetrendje itt. (Érdemes melegen felöltözni, mert néhány fokkal mindig hűvösebb van, mint a városban, illetve a hőérzet is hidegebb.)
A Budavári sikló menetrendje itt.

A járatokon, az állomásokon és megállókban kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése 6 éves kortól! Ha szeretnétek elkerülni a tömeget és megtehetitek, akkor mindenképp hétköznapi időpontot válasszatok az utazásra, illetve az időjárás befolyásolja a Libegő működését is (nagy hidegben, ködben, esőben nem közlekedik a jármű).

Nézzétek meg, merre jár idén a Fényvillamos és a Mikulásjárat!

További programokat Online rovatunkban találtok! Tartsatok velünk az adventi időszakban is, mert rengeteg jó programmal és könyvvel érkezünk!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.