10 gyerekprogram december 24-én

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

snoopy

Sokszor nem könnyű gyerekekkel megoldani az ünnepi készülődést, ezért most összegyűjtöttünk néhány lehetőséget a korizáson keresztül a filmeken át a sétálós-kirándulós programokig, hogy könnyebb legyen az angyal dolga 🙂 10 gyerekprogram december 24-én!

dm-nutcracker-gary-avis-meaghan-grace-hinkis-party_1000

Az Urániában 10 órától a Hókirálynő című filmet (jegyár: 1000 Ft, ajánlott 12 éves kortól) nézhetitek meg. A Puskinban 10 órától A kis herceget, 10:15-tól a Snoopy és Charlie Brown című filmet, 14 órától a Diótörő balettet vetítik. Részletek itt.

takats_eszter

A Vörösmarty téren 11 órától Takáts Esztert, 12:30-tól a Palánta zenekart hallgathatjátok meg (a vásár és a vendéglátósok ezen a napon 15 óráig tartanak nyitva), közben sétálhattok egyet a vásárban és a Bazilikához is érdemes átmenni (itt 14 óráig tartanak nyitva – gasztro helyek, árusok, koripálya).

obuda_jegpalya

Az óbudai jégpálya a Fő téren várja a kicsiket és nagyokat ünnepi korizásra. Itt webkamerán azt is meg tudjátok nézni, hogy sokan vannak-e.

budakeszi_vadaspark

Az Állatkert pénztára 12 óráig, a Budakeszi Vadaspark 13 óráig tart nyitva december 24-én.

gyermekvasut

December 24-én a déli órákban indulnak az utolsó vonatok a Gyermekvasúton.

figurina_kisszinpad

A Figurina Animációs Kisszínpadon nézhetitek meg a Hol vagy Mikulás? című tárgyjátékot (3 éven felülieknek) december 24-én 11 és 15 órakor. Ma éjjel egy kis rongybabának az „igazi” Mikulást kell megkeresnie. A kalandokkal teli világ most is a tárgyak világa: ezúttal a konyha bútorai, eszközei segítik, vagy gátolják hősünket. Mindenképp érdeklődjetek a szabad jegyekről: előzetes érdeklődést és bejelentkezést a 06-20-530-1595-ös telefonszámon.

csopa_2

A Csopa 9 és 15 óra között tart nyitva ezen a napon.

millipop_mosolygyar

A Millipop 14 óráig várja a kicsiket és nagyokat.

Hamarosan jövünk egy újabb válogatással, hogy a téli szünetre se maradjatok programok nélkül. 🙂

Ünnepre hangoló programok itt.

Ha még hiányzik valami szuper ajándék, érdemes megnézni öko játék és Könyvek a fa alá válogatásainkat itt a kicsiknek, itt a nagyobbaknak és itt a még nagyobbaknak 🙂 December 22-én a Pagonyokban 25% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg saját kiadású könyveiket, illetve a Libriben és a Bookline-ban is több mese a válogatásból 2+1-es akcióban kapható még december 24-én délelőtt is.