A 10 éves Rutkai Bori Banda új űrbéli lemezzel ünnepel!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harsog a robotfalvi trappolós muzsika, kvartyognak a fánkitáni rugozós guminóták, sutyorognak a kupi-szigeteki varázsénekek, dzsungelszerenádok pirosló hangszirmai nyílnak ki” és természetesen a Földről is érkeznek a táncoslábú hallgatók az Űrcsűr Diszkóba. Március első napjaitól kapható a Rutkai Bori Banda új albuma Űrdöngölők címmel, amit szerencsénk volt a megjelenés előtt kipróbálni táncoslábú csapatunkkal. Ha most velünk játszotok, a Kolibri Kiadó jóvoltából megnyerhetitek a könyv-lemezt és páros belépőt a március 11-ei lemezbemutatóra.

Nem maradhat el az albumról egy új balatonos szám, több tél- és hóváró dal (Hóváró; Helló, Télapó!; Hócsalád), focis és robotos nóta, és reméljük, hogy a szülinapi köszöntő mellett még sokak kedvence lesz a Hableves és a Qπ (vagyis Kupi), de slágergyanús szerzemény az Űrdöngölők, a Fánkitán (Funky Town), az Űrhering és a DJ Bácsi is.

A szokásos csűrös-csavaros Bori-rímek mellett természetesen az izgalmas illusztrációkat is imádjuk.

Az Űrcsűrben nincs csönd,
az Űrcsűrben nincs csend.
Az Űrcsűrben nincs ücsörgés,
ha ürdöngölő zene zeng.

A Rutkai Bori Banda új lemezére tényleg nem lehet ücsörögni, úgyhogy szülinapi buliba, házibuliba, pizsama partyba és rosszkedv ellen is javasoljuk, mert tuti, hogy „elolvad a fagyi mikrofon, ha dalomat beledúdolom”.

Az új CD-én olyan vendégművészek is feltűnnek mint Sena, Mező Misi és Hajdú B. István sportriporter.

Március elejétől a boltokban! A könyv- és lemezbemutató koncert március 10-én és 11-én 17 órától a Marczibányi téri Művelődési Központban lesz. A jegypénztárban kedvezményesen, 1500 Ft-ért válthattok jegyet, online pedig 2000 Ft-ért vehetitek meg a belépőiteket. Fb esemény itt.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! Az új albumot Palotás Júlia, a páros belépőt a lemezbemutatóra Tordai Katalin nyerte! Gratulálunk, írtunk nektek emailt is!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg a RBB új albumát, illetve egy páros belépőt a március 11-én 17 órától Marcziban tartandó koncertre. A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu-ra március 4-e, vasárnap éjfélig:

Mi a címe a Rutkai Bori Banda előző két lemezének?

Ha szükségetek lenne segítségre, itt találtok.

Ezen a linken elérhető általános játékszabályzatunk.

Február utolsó hétvégéjére itt találtok jó programokat!