1 éves a Minimatiné! – ünnepi játék szuper nyereményekért

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

szülinapi_játék

1 éves a Minimatiné, ezért most mi ajándékozunk meg benneteket, hogy igazán jól induljon a 2015-ös esztendő. Rengeteg jó helyen jártunk az elmúlt évben, készítettünk interjúkat közösségekkel, kisvállalkozásokkal, kerestük a legjobb gyerekprogramokat és ott voltunk a legújabb helyek megnyitóján, hogy beszámolhassunk nektek. Ígérjük, hogy jó programból idén sem lesz hiány.

Ha részt szeretnél venni a játékban, nincs más dolgod mint lájkolni FB oldalunkat (ha még nem tetted meg) és az alábbiakat elküldeni a jatek@minimatine.hu-ra:

1. ) Kedvenc fotód gyereked 1. szülinapjáról (Kérjük, írd oda gyerek/ek nevét, maximum 3 db fotót küldhettek)

2.) Az elmúlt évben melyik témákat, válogatásokat, bejegyzéseket szeretted a legjobban a Minimatinén?

A fotót és a válaszokat 2015. január 18-a, vasárnap éjfélig várjuk, utána a zsűri (szerkesztőség tagjai) választja majd ki a legjobbakat, illetve lesz egy közönségdíj is.

És most jöjjenek a nyeremények:

jatek_nyeremenyek

A zsűri által kiválasztott legjobbak:
I. díj – 1 db tanulóbicikli (bármilyen színben, felirattal) + Nosiboo Colibri szipka
II. díj – Két Egér könyvesbolt ajándékcsomagja (Két Egér 2015-ös naptár, könyv és színező) + Nosiboo Colibri szipka
III. díj – 2 gyermek részére 3 alkalmas Szamóca Kiskertész-tanoda bérlet a Füvészkertbe + Nosiboo Colibri Szipka

Közönségdíj:
Aki a legtöbb szavazatot kapja a weboldalon, 10.000 Ft értékben választhat könyveket a Móra Kiadótól (a fenti képen található könyvek csak illusztrációk). A közönségdíjas képre január 20. és 25. között lehet majd szavazni.

Eredményhirdetés január 27-én!

[button link=”http://minimatine.hu/jatekszabalyzat/” color=”red” target=”blank” size=”large”]Részletes játékszabályzat[/button]