Rólunk

Mi szeretünk szórakozni és Ti? Ugyan már nem jutunk el „minden” kiállítás megnyitóra, fesztiválra és koncertre mint régen, de miért is ne ajánlhatnánk programokat, ahova gyerekekkel együtt mehetünk, és mi is élvezzük?!

A legjobbakat gyűjtjük majd össze Nektek, valamint személyes kedvenceinket is megtaláljátok hétvégi összefoglalónkban.  A Napibontóban pedig időpont szerint listázunk, hogy könnyebben tudjatok tervezni. Beszámolóinkat minden héten az Itt jártunk rovatban találjátok. A Helyszínek alatt kulturális intézményekkel, művházakkal, könyvesboltokkal, éttermekkel, kávézókkal kapcsolatos tudnivalókat gyűjtünk össze kicsit más szemszögből, gyerekbarát mérőfokkal.

Próbáld ki oldalunkat mobilon vagy tableten is, mert ott is könnyen használható!

TARTALOM FELHASZNÁLÁSA, SZERZŐI JOGOK:

A minimatine.hu oldalon található saját készítésű anyagaink („Itt jártunk” rovat cikkei, interjúk, személyes beszámolók, arculati elemek stb.) teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az ott felhasznált fotókat, videókat, grafikai elemeket, szöveges részeket tilos bármely módon használni írásbeli engedélyünk nélkül.

Kérjük, hogy amennyiben használnád valamilyen formában saját szövegeinket, képeinket, videóinkat, keress meg minket elérhetőségeinken!

Köszönjük!

ÁLTALÁNOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

Ezen a linken elérhető általános játékszabályzatunk.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.

COOKIE TÁJÉKOZTATÓ

Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.

2 Kommentare » Hozzászólás

 1. Tisztelt Szerkesztőség!

  Érdeklődni szeretnénk az oldalukra történő regisztráció, megjelenési lehetőségről?
  Idén június 14-én nyitott a Lavender Tihany, a Tihanyi – félsziget új turisztikai látnivalója, ahol megtekinthetik a gyerekek és felnőttek a levendulával kapcsolatos gyártási folyamatokat.
  A levendula magyar és tihanyi történetéről szóló üzemi kiállításunk része Tihany új, korszerű lepárlójának megtekintése, valamint az ott kinyert levendulaolajból készült kozmetikai termékek műhely és labormunkáját is meg lehet ismerni.

  Weboldalunk: http://www.lavendertihany.hu

  Csoportoknak angol és magyar nyelvű körbevezetést tartunk, bemutatjuk a gyártási folyamatokat, illetve a kozmetikai termékek gyártását arra az időpontra igyekszünk tenni, amikor a csoport érkezik.

  Amennyiben további információra van szükségük az alábbi elérhetőségeken örömmel állunk rendelkezésükre, illetve szeretettel várjuk Önöket személyesen is a Lavender Tihanyban.

  Várjuk visszajelzésüket, köszönettel,

  Bittmann Eszter
  06 70 456 0870

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.