Rólunk

Mi szeretünk szórakozni és Ti? Ugyan már nem jutunk el „minden” kiállítás megnyitóra, fesztiválra és koncertre mint régen, de miért is ne ajánlhatnánk programokat, ahova gyerekekkel együtt mehetünk, és mi is élvezzük?!

A legjobbakat gyűjtjük majd össze Nektek, valamint személyes kedvenceinket is megtaláljátok hétvégi összefoglalónkban.  A Napibontóban pedig időpont szerint listázunk, hogy könnyebben tudjatok tervezni. Beszámolóinkat minden héten az Itt jártunk rovatban találjátok. A Helyszínek alatt kulturális intézményekkel, művházakkal, könyvesboltokkal, éttermekkel, kávézókkal kapcsolatos tudnivalókat gyűjtünk össze kicsit más szemszögből, gyerekbarát mérőfokkal.

Próbáld ki oldalunkat mobilon vagy tableten is, mert ott is könnyen használható!

Erikaek
Csom-Dömötör Erika – alapító, szerkesztő

„Régebben egy programajánló portál fesztivál rovatát szerkesztettem. Az elmúlt években rengeteg programon megfordultunk, igazi örökmozgó csapat vagyunk. Remélem, hogy nektek is megkönnyíthetem majd a választást.”

Roziek
Kiss Rozina – alapító, képszerkesztő

„Mindig azt gondoltam, ha egyszer anyuka leszek, programról programra járunk majd a családdal és gyerekes barátainkkal. Persze ez nem így lett, de ha néha marad idő és lelkesedés, akkor tényleg kipróbált és jó dolgokra szeretnénk eljutni.”

TARTALOM FELHASZNÁLÁSA, SZERZŐI JOGOK:

A minimatine.hu oldalon található saját készítésű anyagaink („Itt jártunk” rovat cikkei, interjúk, személyes beszámolók, arculati elemek stb.) teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az ott felhasznált fotókat, videókat, grafikai elemeket, szöveges részeket tilos bármely módon használni írásbeli engedélyünk nélkül.

Kérjük, hogy amennyiben használnád valamilyen formában saját szövegeinket, képeinket, videóinkat, keress meg minket elérhetőségeinken!

Köszönjük!

ÁLTALÁNOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

Ezen a linken elérhető általános játékszabályzatunk.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.

COOKIE TÁJÉKOZTATÓ

Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.