Mikor a legolcsóbbak a játszóházak? – akciós napok, kedvezmények

Elevenpark Újbuda Játszóház

A játszóházi akciós lehetőségeknek nem csak akkor vesszük hasznát, amikor a hideg miatt szinte lehetetlen a gyerekek felesleges energiáit levezetni a szabadban, hanem bármelyik esős napon is jó választás lehet. Általánosságban elmondható, hogy hétköznapokon kedvezményeket adnak, több helyen az utolsó 1 vagy 2 óra olcsóbb, illetve sokszor a szülőknek, kísérőknek nem kell fizetni. Lássuk a részleteket!

KölyökPark – több helyszínen

A Mammutban, a Sárkány Centerben, az Árkádban és a Pólusban is megtaláljátok a játszóház láncot. Klasszikus műanyag játékok, hullámcsúszda, akadálypálya mellett a legkisebbek is találnak maguknak elfoglaltságot. Az árak helyszínenként változnak.
Kedvezmények: Mindenhol 2 kísérő számára ingyenes a belépés, 1 év alatt egész napra csak fél órát kell fizetni. Az árak 500-850 Ft/fél óra körül mozognak. A Mammutban hétfőnként 50% kedvezmény jár a játékidő árából, a Sárkány Centerben a szerdai napon él az 50%.
Cím: Árkád Bevásárlóközpont , I. emeleten a mozgójárdánál (1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A ), Mammut II. Bevásárló Központ (1024 Budapest, Lövőház u.1-5.), Pólus Center Bevásárló Központ (1152 Budapest, Szentmihályi u.131.), Sárkány Center Bevásárló Központ (1183 Budapest, Gyömrői út 79-83.).
Részletek itt.

Minipolisz – Király u.

A Minipolisz egy kicsit eltér a szokásos játszóházi kínálattól. Többféle foglalkozást vagy szituációt kipróbálhattok „kicsiben” is. Boltossá, autószerelővé, fodrásszá is válhattok néhány órára, ami elég jó móka főként a kisebb korosztálynak.
Kedvezmények: 1 éves korig és nyugdíjasoknak ingyenes. 18 órától van belógós jegy, amely 1190 Ft + kísérőknek 490 Ft, de csak 19 óráig vannak nyitva. Érdemes inkább a családi jegyet választani ( 2 felnőtt + 2 gyerek) 5990 Ft-ért (hétköznapokon 4490 Ft).
Cím: VI.ker., Budapest, Király u. 8-10., I. emelet, Central Passage
Részletek itt. Hétfőn és kedden zárva tartanak, részletes nyitva tartás itt.

Sugár Játszóház

A Sugár 1. emeletén két labirintus, ugrálóvár, focipálya, kreatív szoba és egyéb játék várja a gyerekeket 700 nm-en.
Kedvezmények: kedd a kedvezményes nap, ekkor 175 Ft/ 15 perc a játszóház díja (amúgy 350 Ft/15 perc), 1. kísérőnek mindig ingyenes. Ha van Zugló vagy Erzsébetváros kártyátok, azt is érdemes használni (30% kedvezmény).
Cím: XIV.ker., Örs vezér tér 24., Sugár Üzletközpont (bejárat az Üzletközpont 1. emeletén)
Részeltek itt.

Csizmás Kandúr Játszóház

Sok természetes fényt, tágas teret, nem szokványos játszóházi játékokat, és barátságos környezetet találtok a zuglói Csizmás Kandúrban, ahol több játékot Kő Boldizsár tervezett (általa készített kedvenc játszótereiről itt írtunk bővebben). Részletek itt.
Kedvezmények:
Hétköznap délelőtt 10 és 14 óra között 700 Ft/óra a belépő, délután pedig 1300 Ft/óra. Van testvérkedvezmény, és kerületi kártyával is olcsóbb a belépés.
Cím: XVI.ker., Fogarasi út 45-51.
Részletes beszámolónk
itt.

MOM Játszóház

A játszóházat a Csörsz utcánál, a MOM bevásárlóközpont második emeletén alakítottak ki. A 600 nm-es helyen sok izgalmas felfedeznivalót találtunk, sőt van természetes fény, sószoba, focipálya és igazán szülőbarát is.
Kedvezmények: 
A játékidő elszámolása a MOM Játszóházban 10 perces elszámolás alapján történik. Kedd a kedvezményes nap ekkor 10 perc 210 Ft, egy óra pedig 1260 Ft. Kínálnak akciós 2 órás és napi bérletet is minden napra és az első kísérőnek ingyenes a belépés. A további árakat itt találjátok.
Cím: XI. ker., Alkotás utca 53., MOM bevásárlóközpont második emelet
Részletes beszámolónk
itt.

Millipop

Itt találjátok az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexumát, benne egyik kedvencünkkel a kb. 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel. A lenti részen külön totyogót és hempergőt találtok a legkisebbeknek.
Kedvezmények: Minden nap kapható belógós jegy 18 órától (20 óráig tartanak nyitva), amely hétköznaponként 1050 Ft, hétvégén 1250 Ft, ehhez a kísérőjegy hétköznap 600 Ft, hétvégén 900 Ft. 1 év alatt ingyenes.
Cím: II. ker., Fény utca 16-18. (Millenáris)
Részletes beszámolónk itt.

Kölyök-öböl – Kopaszi-gát

Kölyök-öböl játszóház Közép-Európa legnagyobb fából készült fejlesztő játszóháza, ahol tudatosan figyeltek arra, hogy a játékok természetes anyagból készüljenek, segítve ezzel a környezettudatos nevelést. A természetes fény, a kilátás, a zöldövezet azt az érzést keltette bennünk, hogy egy szuper kalandparkban vagyunk, igazán üdítő és különleges színfoltja a budapesti játszóház kínálatnak.
Kedvezmények:
hétfőtől vasárnapig 10-19-ig 1310 Ft / óra (az első fél óra 650 Ft, ezután 10 percenként 220 Ft). Felnőtteknek ingyenes, jegyet csak már járni tudó gyermekek részére kell váltani!
Cím: XI. ker., Kopaszi gát 9.
Részletes beszámolónk itt.

Elevenpark Újbuda

Az Elevenpark Újbuda 4000 nm-es területével Magyarország legnagyobb játszóháza, amely ötvözi a vidámpark, kalandpark és a klasszikus játszótér elemeit. Igazi gyerekfárasztó hely, ahol a totyogóktól egészen az iskolás korosztályig (sőt a felnőttekig) mindenki találhat magának szórakozási lehetőséget.
Kedvezmények: 2 év alatt ingyenes. 18 órától kedvezményes jegyek kaphatók hétfőtől csütörtökig 1350 Ft/gyerek (20 óráig tartanak nyitva), felnőtteknek 1000 Ft. Érdemes nagyszülővel menni, mert nekik ingyenes a belépés. A kedvezményes családi jegy 5400 Ft (hétfőtől péntekig 2 felnőtt + 2 gyerek).
Cím: XI. ker., Hengermalom út 19-21. A Dunával párhuzamos Budafoki út és a XI. kerület központjába vezető Hengermalom út kereszteződésénél található, az Új Buda Center 2. emeletén.
Részletes beszámolónk itt.

KacKac Játszóház

A KacKac egy klasszikus játszóház, ahol a szuper mászókarendszeren kívül találtok még légvárat, csúszdákat, trambulin parkot, beltéri homokozót és játszógép-parkot. Emellett a szülőket bisztró várja, és a totyogóknak is kialakítottak egy részt.
Kedvezmények: szerdánként 50% kedvezmény a gyerekbelépőre, kísérőknek ingyenes, belógós jegy hétvégén és ünnepnapokon 18:30-tól zárásig 1800 Ft.
Cím: KÖKI Terminál Bevásárlóközpont, II. emelet​
Részletek itt.

A legjobb programokért nézzétek meg mindig csütörtökönként frissülő hétvégi programajánlónkat is!

További jó családi programokért látogassatok el a minimatine.hu-ra és közösségi oldalunkra!
 Heti hírlevelünkre feliratkozás itt.

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.