Itt jártunk – Elevenpark Újbuda

elevenpark_MG_7925

Az Elevenpark Újbuda 4000 nm-es területével Magyarország legnagyobb játszóháza, amely ötvözi a vidámpark, kalandpark és a klasszikus játszótér elemeit. Igazi gyerekfárasztó hely, ahol a totyogóktól egészen az iskolás korosztályig (sőt a felnőttekig) mindenki találhat magának szórakozási lehetőséget.

_MG_7766_

_MG_7706_

_MG_7895_

Közvetlenül a bejáratnál többek között zsetonos helikopter, mozdony, motor, minikörhinta várja a legkisebbeket.

_MG_7950_

Egészen a kicsiktől kezdve az óvodásoknak szánt méreten keresztül a nagyobb gyerekekig találhattok magatoknak különböző méretű trambulinokat.

_MG_7937_

_MG_7962_

A magasban a játéktér közepén kalandpályát alakítottak ki, ahol karabineres biztosítással lehet az mozgó pallókon közlekedni, illetve szintén a nagyobb korosztálynak készült a mászófal.

_MG_7741_

_MG_7857_

1 zseton ellenében a kis pályán kipróbálhatjátok az elektromos kisautókat, motorokat. Nagyon jó, hogy egészen kicsiket is be lehet vinni, ugyanis van többszemélyes jármű is, ahova szülők is felszállhatnak.

_MG_7829

_MG_7820_

A nagy felfújható “óriáspaplannak” nehéz ellenállni, a felnőttek is szívesen kipróbálták, a gyerekek pedig imádják.

_MG_7776_

_MG_7836_

Nagy kedvencünk volt a krokodilos ugrálóvár, melynek szája néha rácsukódik a gyerekekre, majd újra kinyílik, a másik oldalán pedig le lehet csúszni. A játszóházban találtok még egy másik, hajós ugrálóvárat is.

_MG_7714_

Még máshol nem láttuk, de nagyon tetszett csapatunknak a görgős csúszda, amelyen egy szőnyeg segítségével lehet lecsúszni.

_MG_7728_

A zsetonnal működő lovat is többször kipróbáltuk.

_MG_7785_

Csúszdából találtok családi hullámos változatot, ahol akár négyen is csúszhattok egymás mellett. Az egészet egy labirintusos mászóka komplexum veszi körbe, ahonnan kanyargós csőcsúszdán is lejuthattok. Itt biztonságosan mozoghat már egy 3 év körüli gyerek is. Ennek szomszédságában egy óriási csocsóasztalt találtunk, ahol egy egész csapat is játszhat egyszerre, illetve ezen a részen van tér a különböző ügyességi- és egyensúlyt fejlesztő játékok kipróbálására.

_MG_7842_

A legkisebbeket külön elkerített, puha szőnyeggel borított rész várja, kis csúszdával, golyótengerrel, libikókával és természetesen pelenkázóhelyiséget is találtok a játszóházban.

_MG_7971_

A középső részen lehet mindenféle járművel közlekedni: kismotorral, tekerős és utánfutós bringával.

_MG_7944_

Amikor ott jártunk, több szülinapot is tartottak, különböző csomagokból lehet választani. Rendszeresen egyéb gyerekprogramokat is szerveznek.

_MG_7907_

Hasznos infók:

Enni- és innivalót bevinni tilos, viszont a helyszín középső részén van egy nagyobb étterem rész (kicsiknek etetőszékek is vannak). Itt kaphattok a komplett ebédet, gyerekmenüt, édességeket, sőt még gyümölcsöt is.
A bejáratnál kapus beléptetőrendszer működik, tehát kiskorú nem tud kijutni a helyszínről.
A cipőket és egyéb ruhákat a bejáratnál található kisszekrénybe lehet betenni. Ennek letéti díja 2000 Ft, melyet távozáskor visszaadnak. Zokniban lehet a játszóházban tartózkodni.
A legtöbb játékra felnőttek is felmehetnek, ha nem, azt külön kiírásokkal jelzik.
A zseton ára 200 Ft.
A játszóházban rengeteg természetes fény is bejut a hatalmas ablakokon keresztül.
A pesti oldalon is találtok egy Elevenpark játszóházat a Váci úton, a RENO-nál.
Fb oldalukat itt találjátok.

Nyitvatartás: hétfő, kedd és csütörtök 13:00-20:00; szerdán és pénteken 10:00-20:00, hétvégén és szünidőben 9:00-20:00
Belépő árak: itt (egyszeri belépés, viszont egészen zárásig érvényes), 2 év alatt ingyenes. 18 órától kedvezményes jegyek vannak (20 óráig tartanak nyitva). A felnőtteknek egységesen 1000 Ft a belépő (18 óra után 700 Ft), nagyszülőknek ingyenes (kivéve hétvégén és szünet idején, akkor 500 Ft), kedvezményes családi belépők is kaphatók.

A játszóház 2019 októberében megújult és további játékelemekkel is gazdagodott pl. mini hullámvasút, mászófalak és új játéksarok is készült!

További programok a hétvégi ajánlókban!
Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról, válogatásokról, hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni!

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.