Adventi naptárak – 2018-as körkép

Idén is összegyűjtöttük, milyen adventi naptárak kaphatók az üzletekben. Íme néhány jó beszerzőhely, saját készítésű naptárakhoz pedig itt találtok ötleteket.

IKEA

Az IKEÁ-ban ezt az állatos-dobozkás modellt vásárolhatjátok meg. A kis meglepetés dobozokba bármit belepakolhattok, legyen szó valamilyen közös program ajándékról vagy apróságról. Ár: 2490 Ft

Flying Tiger

Mindkét naptárat mi tölthetjük fel, legyen szó apró zsákos megoldásról vagy kis dobozokba pakolásról. Az idei design középpontjában az egerek állnak. Ár: 3000-4000 Ft.

H&M

2018-ban pingvines és nyuszis naptárral készült a H&M. Ár: 4990 Ft.

Tchibo

A Thibonál idén megtölthető adventi zsákocskás naptárat (4995 Ft) vásárolhattok, de a környezetvédelem jegyében kis papírtasakos megoldást (2995 Ft) is választhattok, mely FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült.

BRIO naptár

BRIO adventi naptárjában a Mikulás természetesen vonattal érkezik. Ár: 10.990 Ft.

CEWE

A CEWÉ-nél személyre szabott, saját fotóval készült adventi naptárat választhattok, amelybe szintén apróságok férnek el, de választhattok olyat is, amibe eleve be vannak töltve apró csokigolyók. Ár:

LEGLER FA ADVENTI NAPTÁRAK

Csodaszép, fából készült naptárakat találtok itt és itt. Ár: 10.000-20.000 Ft.

Cucc papírzsák

A Cucc papírzsákjai környezetbarát megoldást kínálnak az adventi időszakban. Ár: 3490 Ft.

LEGO

Idén is lányoknak és fiúknak, kisebbeknek és nagyobbaknak sokféle adventi összeállítással készült a LEGO: Friends, Star Wars, LEGO City, Duplo. Általában a tavalyi modellekhez sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, illetve érdemes körbenézni, mert egyes boltok között nagy árkülönbségek vannak.

Aldi

Az Aldi idén a hagyományos faágra akasztható filc zsacskó mellett kétféle dobozkás megoldással is előrukkolt, amelybe számos apróság belefér. A november 19-ei héten láttuk a boltban kínálatában. Ára: 2990 Ft.

BELEVALÓK

Mi már több éve csoki helyett inkább apróságokat teszünk a naptárba. Visszatérő ajándék egy kisebb LEGO darabokra bontva, amely karácsonyra áll össze egy egésszé vagy élménykupon (korcsolyázás, közös sütés, forró csoki készítés, diafilmezés, hétvégén késő estig olvasás stb.), de kerülhet még bele pl. karácsonyfás toll, pici fa játék, szagos radír, üvegre rajzoló filctoll stb.

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.